Willemijn Berg

Willemijn Berg (1964) studeerde Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente. Hierna werkte zij als commercieel manager bij KPN en deed zij ruim tien jaar ervaring op in Corporate Learning. In haar aanpak is bedrijfsbrede permanente educatie een belangrijk element.

Willemijn Berg was sinds 2003 partner bij Berg en Meer en richt zich op corporate academies voor internationale organisaties, leiderschapsontwikkeling en leermanagementsystemen. Hierin gaat het om het vertalen van de strategie in concreet implementeerbare ontwikkelingsprogramma’s. Deze programma’s kunnen desgewenst worden uitgewerkt van naar een complete bedrijfsacademie.

Sinds 2016 is Willemijn eigenaar van Berg Development: “Vanuit uw visie en strategie denken wij na over Learning & Development. Medewerkers en management krijgen inzicht in het ontwikkelen en inzetten van hun talent. Verandering vraagt vaak een nieuwe leiderschapsstijl en het herijken van de kwaliteiten van mensen. Wij vertalen uw veranderingsdoelstellingen naar concreet gedrag, structuur en beleid.”

Voor meer informatie: www.bergdevelopment.nl